30 Ocak 2013 Çarşamba

Radwag Terazi Fiyatları

Polonyanın en tanınmış hassas ve analitik terazi üreticilerinden olan Radwag üretimini yaptığı cihazları dünya geneli ticaret atılımları ile tanıtma imkanı sunan sayılı firmalar arasındadır. 2013 yılında yeni kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran firmanın birçok Ülke de temsilcisi bulunmaktadır.















Laboratuvar terazileri dikkatli kullanılması gereken, dokunmatik sistemi sayesinde birçok kişinin tercihi olan çeşitli marka ve firmalar bulunmaktadır. 1962 yılından bu yana teknoloji yönünden oldukça başarı sağlayan Türkiye birçok alanda kullanılan cihazların sonuçlara doğru ve hızlı bir şekilde ulaşabilmesi ile birçok alanda hızlı bir şekilde gelişmiştir. Toplu ürün taleplerinizde fiyatlarda indirim yapılacaktır. Radwag terazileri hakkında detaylı bilgi almak için aşağıda bulunan sitemizi takip edebilirsiniz.

Kaynak ; http://ankarauni.academia.edu/LaboratuvarTerazisi

22 Ocak 2013 Salı

Kern Terazileri ile Herşey Daha Kolay


Laboratuvar alanlarında kullanılan terazi markaları sayılı olmasına rağmen birçok büyük ismin olması bu alanda başarılı sonuçların ortaya çıkmasında etkilidir.Üniversite alanlarinda da kullanılmaya başlayan laboratuvar alanlarının en büyük ihtiyaçları arasında laboratuvar terazileri bulunmaktadır.Tüm marka cihazlar 2 yıl garantilidir ve ilerde çıkabilecek yazılımsal sorunlarda firma ücretsiz olarak destek vermektedir. Garanti süresi bittikten sonra firmamızdan düşük fiyatlara terazinizde doğabilecek sorunları onartabilirsiniz.Hassas ve Analitik olarak çeşitli sınıflarda incelenen terazilerin satışıda firmalara göre değişmektedir.Teknolojinin en yeni malzemesinden üretilen tüm teraziler dokunmatik özelliğe sahiptir. Kern terazilerimizi görmek için mail gönderebilirsiniz.

19 Ocak 2013 Cumartesi

Precisa Marka Terazi Fiyatları


Özellikleri ve son teknoloji olması nedeniyle birçok kişi araştırma alanlarında precisa markasını tercih etmektedir. İsviçrenin önde gelen kuruluşları arasında bulunan Precisa üretimini ve dünya geneli pazarlamasını yaptığı terazi modelleri ile sektörün en tanınmış güvenilir firmaları arasında emin adımlarla ilerleyen büyük ve eski kuruluşlarından biri olmaya hak kazanmıştır. Bilindiği gibi hassasiyet dereceleri duyarlı olan terazilere her alanda ihtiyaç duyulmaktadır.Eczane,manav bunlardan birkaç örnektir. Precisa markasını laboratuvar alanlarında çalışma yapan birçok kişi duymuştur. Uygun fiyatları olan terazilerin garanti süresi 2 yıl olmasına rağmen daha fazla verim vereceği kanıtlandığından precisa markasını tercih edenlerin sayısı her gecen gün artmaktadır. 2013 yılı fiyat listemizi talep eden müşterilerimize %5 terazi fiyatı indirimi yapılacaktır. Precisa terazi modellerimizi ana sitemizden görebilirsiniz.

4 Ocak 2013 Cuma

Laboratuvar Terazileri

Araştırma alanlarında kullanımı yaygınlaşan terazilerin sayesinde sonuçlara daha hızlı ulaşabilmenin ayrıcalığını yaşayan birçok araştırma alanı bulunmaktadır.Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte günlerce uğraşılan sonuçlara daha erken ulaşabilmek için ekstra özellikleri bulunan hassasiyet ve analitik olarak satışı yapılan terazi markaları arasında Precisa,Kern,Radwag ve Mettler Toledo terazileri laboratuvar alanlarının en tanınmış markaları arasında yer almaktadır.2 yıla kadar garanti süresi sunan firmalar dokunmatik özelliğie sahip terazileri ile en hassas maddeleri bile kolayca ölçerek sonuçların daha verimli olmasını sağlayabilirler. İnsanlık adına en önemli araştırmaların yapıldığı Sağlık ve gıda sektöründe büyük bir ihtiyaç haline gelen hassasiyet oranları oldukça duyarlı olan terazilerin kullanımı ve teknik servisi hakkında da firmamızdan bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ödeme konusunda da laboratuvar terazisi konusunda bizi seçen müşterilerimize özel iskontolar uygulanmaktadır.
 
Powered by JoJoThemes
Copyright © 2014 Laboratuvar terazisi